STOER & LEKKER

STOER & LEKKER De Burgerbar van Baarn

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 732 beoordelingen
28 jul 2021 om 18:51 Voor de 1e keer besteld hier en dat zal niet bij 1 keer blijven! Niet de allergoedkoopste, maar zeker wel de beste en lekkerste en dat is ons best wat waard, ga zo door, was gewoon top!!
28 jul 2021 om 2:00 Droge kip, vieze sat├ęsaus - wordt deze wel juist aangemaakt? Jammer.
22 jul 2021 om 21:40 I put on the wrong address I. The Thuisbezorgd app. The delivery guy called me from the wrong address, got the right address from me and still managed to deliver our food warm. So impressed with his service!
19 jul 2021 om 15:55 Fantastisch gegeten! Bezorgtijd iets later dan aangegeven.
18 jul 2021 om 20:29 Duurde erg lang voordat de bestelling werd bezorgd terwijl er in de sms 39 minuten stond. Dit werd bij lange na niet gehaald. 3 burgers waren goed gebakken, 1 burger en vooral de garnering te donker (iets verbrand zelfs).
16 jul 2021 om 19:38 Lekker hoor
10 jul 2021 om 19:54 De hamburger was heerlijk, kwam in Soest nog lekker warm aan en de frieten waren ook heerlijk en warm. Erg lekker gegeten.
9 jul 2021 om 8:26 We zagen dat Stoer & Lekker opeens bij ons in Amersfoort Nieuwland kon bezorgen. Benieuwd naar iets nieuws, gelijk besteld. Korte review: WOW! Lange review: WOOOOOW! De pulled pork is.. niet in woorden uit te drukken.
6 jul 2021 om 19:15 Top. De hamburgers waren een van de lekkerste die wij ooit hebben gegeten. Patat was nog heerlijk knapperig ondanks de afstand. Bezorging was iets trager dan verwacht maar gaan zeker nog vaker bestellen, het was het wachten waard.
4 jul 2021 om 22:35 Eten was heerlijk..
4 jul 2021 om 19:19 Bedrijf niet telefonisch bereikbaar. Eten kwam bijna half uur later dan afgesproken. Was wel lekker.
30 jun 2021 om 20:45 Prima uitvoering, dit geldt voor bestelling, aflevering en zeker ook het eten zelf was heerlijk